Trein Vakanties

Speciaal ter plaatse geselecteerd verblijf. Goede bereikbaarheid per OV ter plaatse. Bijzondere plaatsen dichtbij de natuur. Meestal uitstekende wandel- en/of fietsmogelijkheden. Gereserveerde zitplaatsen in treinen waar reserveringen mogelijk zijn (raam!) en overnachtingen in een kleinschalig hotel op loopafstand van het station, gerund door enthousiaste hoteleigenaren.

Verblijven in een oase van rust die toch goed bereikbaar is met het openbaar vervoer: het kan met onze treinvakanties.

Tijdens een treinvakantie kunt u er voor kiezen om in een huisje of een hotel te verblijven. Alle verblijfplaatsen zijn ter plekke speciaal door ons geselecteerd en bevinden zich op unieke plaatsen dichtbij de natuur. Sommige plekken zijn zelfs helemaal autovrij!

Of u nu kiest voor een ontspannen verblijf in de Duitse Alpen, een klifhotel in Groot-Brittannië, een autovrij dorp in Scandinavië, een sfeervol verblijf in het warme, Italiaanse Cinque Terre of een fietsvakantie in het uitgestrekte Frankrijk: uw verblijf ligt vrijwel altijd in de buurt van prachtige wandel- en fietsroutes.

Heeft u toch liever vakantie aan het strand? Dan is een treinvakantie naar Kroatië een absolute aanrader. Voor de ultieme ontspanning is een wellness huisje of hotel uiteraard ook een optie in bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk. Zo wordt een vakantie per trein voor iedereen de ideale vakantie.